Geniet van een Poorters Maaltijd

DRP-maaltijd2Op vrijdagmiddag 14 oktober serveert De Roze Poort een ‘Poorters Maaltijd’ voor slechts € 7,50 per persoon. Het thema van de maaltijd is OKTOBERFEST. Thuiskoks bereiden de maaltijd in het voormalige restaurant op de Hugo de Grootkade 18-28 te Amsterdam. De inloop is om 17 uur, de maaltijd start om 17:30 uur. Drankjes zijn tegen een laag tarief verkrijgbaar.

flag_of_bavariaVan tevoren dient men zich aan te melden via CONTACT onder vermelding van: Maaltijd. Aanmelden kan t/m 12 oktober. Wij houden niet van verspilling, dus moeten wij weten voor hoeveel personen wij koken. Naast uw naam en adresgegevens horen wij ook graag of u vlees of vegetarisch eet.

De locatie is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, lijn 3, 10 en 17 en bus 18 van het GVB stoppen dicht in de buurt, maar ook bus 172 en 174 van Connexxion.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s