Pasta ovenschotels

Pasta is er in vele soorten en maten, maar voor ovenschotels zijn er maar een aantal echt geschikt. Namelijk conchiglio (schelpje), farfalle (vlinder), penne (pijpje), maccharoni (macaroni), fusilli (wokkel) en cavatappi (slinger). Natuurlijk heb je voor de schotels in lagen natuurlijk nog het lasagne- en sagnarelli blad. Hoe meer ribbels hoe beter, oftewel de saus plakt overal goed aan vast.

Trouwens macaroni is van nature niet Italiaans maar Amerikaans, het is maar dat je het weet.

Cavatappi met broccoli en ham
Farfalle met tonijn en mozzarella
Fusilli met gerookte kip
Fusilli met ham en kaas
Fusilli met kip en mascarpone
Fusilli met kruidenroomkaas, ham en broccoli
Fusilli met ricotta en gehakt
Fusilli met tonijn
Maccharoni met broccoli
Maccharoni met gehakt
Maccharoni met kipworstballetjes
Penne met gehakt en prei
Penne met ham, kaas en broccoli
Penne met ham
Penne met ricotta en gehakt
Penne met spekjes en pesto
Penne met spinazie en kip
Penne met zalm en spinazie
Ravioli gegratineerd
Ravioli met mozzarella
Ravioli met paprika
Rigatoni met ricotta en gehakt

V Cavatappi met broccoli en paprika
V Fusilli met 3 kazen en doperwten
V Fusilli met kruidenroomkaas, broccoli en paprika
V Fusilli met ricotta en vega gehakt
V Maccharoni met broccoli
V Penne met bloemkool en pesto
V Penne met courgette
V Penne met ricotta
V Penne met vega gehakt en prei
V Ravioli gegratineerd
V Ravioli met mascarpone en paprika
V Ravioli met mozzarella
V Ravioli met paprika
V Rigatoni met ricotta en prei