Kerst

Beter te vroeg dan te laat! In de decembermaand gebeurd al zoveel dus waarom niet een beetje vooruit denken… Wij hebben drie heerlijke menu’s voor jullie samengesteld, op basis van vegetarische, vis- of vleesgerechten. Daarnaast nog extra groente bijgerechten om het geheel te complimenteren.

Combineren mag, daarom ook deze menukaart die men zelf kan invullen.

VEGA VOORGERECHTEN

V Champignon ragout
V Paddenstoelensoep
V Salade in een glaasje
V Tomatensoep met bladerdeegsterren

VEGA HOOFDGERECHTEN

V Gevulde pompoen met tomaat en mozzarella
V Risotto met tomatensalsa
V Vegetarische wellington met champignons

VEGA BIJGERECHTEN

V Geroosterde bloemkool met Parmezaanse kaas
V Gevuld stokbrood met mozzarella
V Krieltjes uit de oven

NAGERECHTEN

V Appeltaart cheesecake
V Appeltiramisu met kaneel
V Chocoladetoetje met gezouten karamel

VIS VOORGERECHTEN

Frisse garnalen cocktail
Spaanse tomatensoep
Zalmtartaar

VIS HOOFDGERECHTEN

Risotto met gerookte zalm
Vispannetje met prei en wortel
Zalm uit de oven

VIS BIJGERECHTEN

Gevulde champignons met roomkaas
Pastinaak-aardappelpuree
Rösti-rondjes met rozemarijn
Viskoekjes

NAGERECHTEN

V Fruitsalsa in bladerdeegbakjes
V Hangop met aardbeien
V Tiramisu met rood fruit

VLEES VOORGERECHTEN

Carpaccio rolletjes
Italiaanse salade in een glaasje
Kipcocktail

VLEES HOOFDGERECHTEN

Kalkoen met cranberrysaus
Kip gehaktbrood
Varkensrollade uit de oven

VLEES BIJGERECHTEN

Aardappelgratin met spek en ui
Haricots verts met ontbijtspek
Witlofgratin

NAGERECHTEN

V Amaretto panna cotta
V Peren kruimeltaart
V Tiramisu ijscake

GROENTE BIJGERECHTEN

Aubergine rolletjes met mozzarella
Gebakken courgetteplakjes
Gestoomde spruitjes
Groene asperge tempura
Kruidige sperzieboontjes
Provençaalse sperziebonen
Tempura spruitjes
Zoete worteltjes