Brood + Wentelteefjes


Brood is een basisvoedingsmiddel gemaakt door een deeg op basis van meel te bakken, te koken of te stomen. Sinds prehistorische tijden, en vooral na het ontstaan van landbouw, is brood een van de belangrijkste voedingsmiddelen in grote delen van de wereld. Er bestaat een grote verscheidenheid aan soorten brood. Hieronder een aantal recepten…
+Basisrecept brood
+Basisrecept pretzels
+Basisrecept zuurdesem
Arepa’s
Babka hartig
Babka zoet
Bagels
BBQ flatbread
Brioche
Chapati
Crème-brood
Focaccia al vino
Focaccia Barese
Grissini
Kerstslofjes
Marokkaans brood
Naan
Noten-appelbrood
Noten-rozijnenbrood
Panettone
Piadine
Pitabroodjes
Schiacciata Siciliana
Soda bread


… of Pain perdu (Frans) en French toast (Engels) natuurlijk ook. Hieronder een aantal lekker recepten.
Wentelteefjes deluxe
Wentelteefjes Italiaanse stijl
Wentelteefjes met chocolade + hazelnoten
Wentelteefjes oet Twenthe
Wentelteefjes op Provençaalse wijze
Wentelteefjes op z’n Hollands
Wentelteefjes uit Deventer
Wentelteefjes uit Frankrijk
Wentelteefjes uit Friesland
Wentelteefjes uit Groningen
Wentelteefjes uit Limburg
Wentelteefjes uit Parma
Wentelteefjes uit Schotland
Wentelteefjes van duivekater
Wentelteefjes van feeststol
Wentelteefjes van muesli-notenbrood
Wentelteefjes van oliebollen
Wentelteefjes van oma
Wentelteefjes zonder ei
Wentelteefjes zonder melk